Waterplezier sluit seizoen af met certificaten

Het seizoen zit er op voor de zwemvereniging HPC Heemstede. Voordat iedereen van zijn of haar vakantie kon gaan genieten was het nog een spannende dag voor de kinderen van de afdeling Waterplezier. Zij gingen allemaal op voor hun certificaat  Ik  zwem wedstrijden. Voor dit certificaat leerden ze onder andere een goede startduik te maken van de grote Olympische startblokken die een paar maanden geleden in het wedstrijdbad van SportPlaza Groenendaal zijn geplaatst. Ook leerden zij zwemmen zoals de grote kampioenen dat hebben geleerd. Alles met de bijbehorende keerpunten. Dat iedereen slaagde wierp gelijk zijn vruchten af, want een aantal van de zwemmers en zwemsters starten na de zomervakantie bij het wedstrijdzwemmen. Een paar anderen stromen door naar de afdeling minipolo.

Zo wordt het opnieuw duidelijk dat het Waterplezier een mooie opvulling is tussen het B en C diploma en de echte wedstrijdsport.

Lijkt het je ook leuk en heb je minimaal je B-diploma, meld je dan aan voor een proefles. Er zijn na de zomervakantie nog enkele plaatsen vrij.

Waterplezier juni 2013