Eerste seizoen Waterplezier

Hallo Allemaal,

Het eerste seizoen van het Waterplezier nadert haar einde. Een aantal van jullie gaan dan op voor het vijfde certificaat. Maar wat dan? Gelukkig is het mogelijk om in september aan een tweede seizoen van het Waterplezier te beginnen. We hebben dan weer nieuwe posters, stickers en certificaten. Graag horen wij via de mail (ledenadministratie@hpcheemstede.nl) of je voor een nieuw seizoen ingeschreven wilt worden. De kosten zijn voor het hele seizoen bedragen wederom 120,00 euro.

Maar het kan ook zijn dat je misschien wel een stapje hoger wilt of dit wilt combineren.
Om je een beetje te laten snuffelen willen wij je uitnodigen om mee te doen bij het wedstrijdzwemmen. Ook als je pas begonnen bent met Waterplezier mag je de trainingen bijwonen. Deze trainingen zijn tot de zomervakantie op maandag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom tot en met 21 juli. Als je hier aan mee wilt doen, kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@hpcheemstede.nl.

Vanaf september start bij HPC ook mini-waterpolo. Bij het Waterplezier kon je al oefenen met de bal, maar bij deze trainingen ga je het nog veel beter leren en zelfs wedstrijdjes spelen tegen andere teams. De trainingen worden op maandag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur gegeven en starten op 5 september. Op de site staat binnenkort meer informatie over het minipolo en er komt a.s. donderdag ook een stukje in het krantje “De Heemsteder”. We zijn aan het proberen om binnenkort een Waterplezierles (of een gedeelte daarvan) aan het minipolo te besteden zodat je er alvast een beetje mee kunt kennismaken.

Voor de meisjes hebben we op zaterdagochtend synchroonzwemmen, oftewel ballet in het water. Een aantal van jullie heeft daar al een paar keer aan meegedaan. De trainingen zijn van 8.00 tot 10.00 uur. Met ingang van het nieuwe seizoen kan er ook op maandag van 18.00 tot 19.00 uur getraind worden.
Voor alle duidelijkheid nogmaals de melding dat op vrijdag 8 juli het laatste certificaatzwemmen van dit seizoen is. De laatste Waterplezierles is op vrijdag 22 juli en we beginnen weer op vrijdag 9 september.

Tot ziens in het zwembad!
Groetjes van Nicky