Waterplezier

Na het behalen van je B- en/of C-diploma vraag je soms af wat er meer te doen is in het zwembad dan alleen vrijzwemmen. Dus ben jij echt gek op water, dan is misschien “waterplezier” bij de zwemvereniging HPC-Heemstede wel wat voor je. Het doel is ook dat je alles bijhoud wat je geleerd hebt in het zwembad. Soms vergeet je wel weer eens wat.

HPC-Heemstede werkt met het KNZB-Sterrenplan. Op een laagdrempelige wijze leren de kinderen van 5 tot 11 jaar op een speelse manier de verschillende onderdelen van de zwemsport. Zo worden in verschillende blokken geleerd hoe je kunt waterpoloën, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen en de basis van het schoonspringen.
Als je gaat deelnemen aan het “waterplezier” dan krijg je een mooie poster die je in je kamer kunt ophangen. Elk blok wordt afgesloten met een examen. Ben je geslaagd voor de oefeningen, dan krijg je een certificaat (soort diploma). Bij dit certificaat zit een sticker die je weer op je poster kunt plakken.
Dus ben je tussen de 5 en 11 jaar en heb je een B- en/of C-diploma, stuur dan snel een mailtje naar ledenadministratie@hpcheemstede.nl om je op te geven voor een proefles!