Josien Ryan, Silke Burger en Miranda Burger

Untitled

Ik ben Miranda Burger-Bisschop en al jaren betrokken bij HPC. Eerst omdat mijn zoon hier ging G-zwemmen zo’n 20 jaar geleden en ongeveer 15 jaar geleden heb ik het zwemmen overgenomen omdat de toenmalige vrijwilligers ermee stopten.

10 jaar geleden heb ik bij de KNZB de opleiding voor zweminstructrice gevolgd.

Van beroep ben ik verpleegkundige en werk ik op de Hartekampgroep, maar het meeste energie en plezier haal ik uit het zwemmen en les geven bij HPC. HPC heeft mij in 2016 geëerd als lid van verdienste en daar ben ik erg trots op.

Josien Ryan is mij vrij snel komen versterken.

Silke Burger, mijn dochter, is ook al vanaf haar 13e betrokken bij het G-zwemmen, als trainster. Ze heeft in het Nederlands Kampioen synchroon zwem team gezwommen.