G-zwemmer haalt zwemdiploma

Afzwemmen Tim de Boer,
Op zaterdag 27 april heeft onze G-zwemmer Tim na jaren oefenen, afgezwommen voor zijn A-diploma. Voor deze gelegenheid had hij zijn moeder Janet, die altijd meekomt, en zijn oma meegenomen.
Het zwembad was voor deze gelegenheid versierd. Het hele programma werd glansrijk afgewerkt. Eerst met kleding te water en daarna rugslag, schoolslag, door het gat zwemmen, onder de mat door, over de mat heen, borstcrawl, rugcrawl, drijven en watertrappelen. Dat ging Tim allemaal goed af.

diploma

Yorick, Daniel en Dorian zwommen deze dag voor hun eigen publiek (moeders, vaders en oma) in het diepe. Misschien zijn ze volgend jaar wel goed genoeg om af te zwemmen. Maar het trainen is ook erg leuk. Na het zwemmen hebben we met z’n allen nog wat gedronken in de kantine. We zijn heel trots dat Tim zo heeft doorgezet om tot dit diploma te komen!

gzwemmen