Eerste certificaten uitgedeeld bij HPC Waterplezier

Afgelopen vrijdag was het spannend voor de jongens en meisjes van het Waterplezier bij  zwemvereniging HPC Heemstede. Na wekenlang flink te hebben geoefend werd er voor de eerste keer dit seizoen afgezwommen en wel voor het certificaat Ik kan mijn sport lang volhouden. Zo moesten ze maar liefst 11 meter onder water kunnen zwemmen! Ook moesten ze goed kunnen watertrappelen en daarbij vaak de bal over kunnen gooien en vangen zonder dat de bal het water raakt. Maar wat zwemmers en zwemsters het beste konden van allemaal was het vervoeren van een vriendje over een lange afstand.

Trainers Nicky Slinger en Gijs van de Woord zijn trots op deze kanjers en deelden met groot genoegen alle certificaten uit. De kinderen van 6 tot 9 jaar verlieten met enthousiasme het zwembad. Lijkt het je ook leuk en heb je minimaal je B-diploma, kijk dan op www.hpcheemstede.nl en meld je aan voor een proefles. Wij hebben voor het volgende blok nog enkele plaatsen vrij.

Waterplezier 01.11.13