Veel nieuwe deelnemers bij de HEG Sport en Spelmiddag

De eerste HEG-activiteit van het seizoen zit er weer op! Zaterdag 20 september verzamelden een groep enthousiaste zwemmers zich in het Groenendaalse bos voor de Sport & Spelmiddag.

Het eerste spel, pionnenroof, waarbij het aankomt op zowel snelheid als tactiek, werd gespeeld op een grasveld in de stralende zon. Vervolgens verplaatsten we ons naar een ruig stukje bos, waar het smokkelspel plaatsvond. Het ene team moest zoveel mogelijk smokkelwaar over de grens zien te krijgen, terwijl het andere team de rol van de douane op zich nam en de smokkelaars moest uitschakelen. Nadat we waren bijgekomen van dit spannende spel onder het genot van een hapje en een drankje, was het tijd voor een afsluitend potje voetbal. Het werd maar weer eens al te duidelijk dat HPC’ers in het water beter tot hun recht komen dan op het voetbalveld… Er viel zelfs nog een blessure te betreuren van onze eigen HEG-er Laurens W., die een spectaculaire snoekduik moest bekopen met een beurse enkel.

We waren blij om te zien dat een flink aantal nieuwe deelnemers hun weg naar het bos hadden gevonden en hopen hen zeker weer terug te zien bij komende activiteiten! Onder hen was ook Sietse, die het G-zwemmen vertegenwoordigde. Dit vonden we hartstikke leuk, want een HEG-activiteit is natuurlijk de ideale gelegenheid voor de verschillende disciplines binnen de vereniging om elkaar beter te leren kennen! Eind oktober komen wij alweer met een volgende festiviteit: dan vindt namelijk de enige echte HEG-Halloweenparty plaats. Dit mag je beslist niet missen. Houd je Facebook, mailbox en/of de HPC-site in de gaten, meer info volgt binnenkort!

pionnenroof

Smokkelspel