HEG-halloween party

Het is weer de hoogste tijd voor een feestje! Daarom organiseert de HEG op vrijdag 31 oktober de HEG-halloween party. Het feest begint om 19.30, duurt tot 23.30 en is bedoeld voor alle leden van HPC,  jong en oud. Het lijkt ons gezellig als jullie van de partij zijn! Daarnaast mogen jullie dit feest tot twee vrienden mee nemen die nog geen lid zijn van HPC. Dus trek je halloween outfit maar uit de kast en meld jezelf en je vrienden snel aan.

Voor het feest vragen wij €5,- entree per bezoeker*. Als je vrienden mee neemt dan krijg jij €2,- korting per vriend, je vriend betaald dus wel €5,-. De bijdrage gaat naar de huur van de locatie en de hapjes en drankjes die gedurende het feest gratis zijn. Alcoholische dranken (bier en wijn) worden daarnaast voor €1,- aangeboden voor de personen van 18 jaar of ouder.

Het feest word gehouden in het clubhuis Heemsteedse Reddingsbrigade. Het clubhuis bevindt zich op loopafstand van het zwembad Groenendaal. Aan de zuid-westzijde van de parkeerplaats bij de hockeyvelden bevindt zich een hek. Als je door dit hek gaat en het pad in zuid-oostelijke richting volgt dan kom je bij het clubhuis terecht. Zie het kaartje hiernaast. Clubhuis HRB

* Begeleiders van G-zwemmers hoeven geen entree te betalen.