Survival zwemmen bij HPC-Waterplezier

Sinds de zomervakantie stond het Waterplezier uur van zwemvereniging HPC Heemstede in het teken van survival zwemmen. Iedere vrijdag van 18.00-19.00 uur werd er door de kinderen druk geoefend. Ze vonden het heel makkelijk om door gaten in doeken heen te zwemmen en onder matten door. Ook het ringen opduiken vonden ze niet moeilijk en dat onderdeel werd dan ook prima afgesloten. Maar het werd lastiger toen er ook met kleding aan gezwommen moest worden. Opeens bleek niet alles toch zo heel erg makkelijk te zijn. Het redden van een vriendje werd op verschillende manieren geoefend, zowel met vervoersgrepen als met hulpmiddelen. Vol aandacht werd er iedere keer naar de uitleg van de trainers Nicky Slinger en Gijs van de Woord geluisterd.
Onlangs was het dan eindelijk zover en mochten ze alles nog eenmaal laten zien. Iedereen slaagde glansrijk en kregen onder luid applaus de certificaten uitgereikt. Lijkt het je ook leuk en heb je een B-diploma, kijk dan eens voor meer informatie op onze website en vraag een proefles aan.

Waterplezier 31.10.14