HPC meer dan zwemmen alleen

Zwemvereniging HPC Heemstede is meer dan zomaar een zwemvereniging. Het team van de HEG (HPC En Gezelligheid) organiseert al jaren allerlei leuke activiteiten die soms niets met zwemmen te maken hebben. Het team bestaat, naast voorzitter Jens van der Sman, uit Nina Schoonbeek, David van Groen, Laurens Windt, Nadia du Fossé en Laurens Oomkens.

In september hebben ze een gezellige Sport- en Spelmiddag georganiseerd en op 31 oktober een ludiek Halloween feest. De HEG is er voor alle afdelingen van HPC Heemstede en het is leuk dat er op de meeste activiteiten dan ook niet alleen wedstrijdzwemmers komen, maar ook de leden van het minipolo, Waterplezier en het G-zwemmen. Op 4 december a.s. zorgt de HEG voor een leuke Sinterklaastraining waarbij de echte Sint en zijn Pieten natuurlijk niet zullen ontbreken. Begin januari staat er een nieuwjaarsborrel op het programma en uiteraard zal de HEG ook wat leuks gaan verzinnen als er in het Pinksterweekend weer een grote groep wedstrijdzwemmers naar Duitsland zal afreizen om mee te doen aan de Internationale Sprint Cup.

Het enthousiaste team van de HEG komt regelmatig bij elkaar om alle leuke plannen te maken, al is dat soms niet altijd even makkelijk omdat Laurens Windt en Nadia du Fossé ondertussen in een andere stad studeren en wonen. Maar dankzij de moderne technieken als Facetime en Skype kunnen zij toch virtueel bij de vergaderingen aanwezig zijn.

HEG

Van links naar rechts:

David van Groen, Laurens Oomkens, Nina Schoonbeek en Jens van der Sman