Eerste HPC- certificaten van dit seizoen

De kop is er af voor het nieuwe seizoen Waterplezier bij HPC Heemstede. Elke vrijdagavond wordt er tussen 18.00- en 19.00 uur goed en met veel plezier geoefend. Aan het eind van iedere periode kan er een certificaat behaald worden en ook deze keer mochten alle zwemmers er weer eentje mee naar huis nemen. Misschien gingen niet alle onderdelen even goed, maar het plezier staat niet voor niets voorop. Deze keer waren alle onderdelen van het Wedstrijdzwemmen aan de beurt. Dus niet alleen de zwemslagen zoals de moeilijke vlinderslag, maar ook de bijbehorende keerpunten en een goede en snelle startduik van de professionele startblokken die zwembad Groenendaal rijk is. Trainers Nicky Slinger en Gijs van de Woord zijn dan ook supertrots op de inzet van de enthousiaste kinderen, die allemaal tussen de 6 en 10 jaar oud zijn. Lijkt het je ook leuk en je hebt je B-diploma, kijk dan eens voor meer informatie op de website (www.hpcheemstede.nl) en vraag een proefles aan. Zodra er weer plaats is roepen wij je dan op om mee te doen.

Waterplezier november 2015