Uitslagen van een succesvol weekend voor de HPC-triatleten!

Brons voor Nicky NK 3km Open Water

Op het Nederlands Kampioenschap 3km Open Water heeft HPC-trainster Nicky Slinger de bronzen plak in haar age group behaald! Zij finishte in 50:13. Ook Jessica Nash deed mee namens HPC, zij finishte in 51:26. Nicky, en ook Jessica, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestaties!

image2-1

Jos de Hart Nederlands Kampioen Politietriathlon

HPC-triatleet Jos de Hart is afgelopen zaterdag 10 september Nederlands Kampioen 40+ geworden tijdens de 31e Spijkenisse Politietriathlon! Mede dankzij zijn nieuwe disc wheel versloeg onze politieman zijn rivalen in 2:07:02, met een marge van 21 seconden op de nummer twee! HPC-er Luuk Kornelius eindigde tijdens zijn eerste triathlonseizoen bij “de burgers” op de 13e plaats, in 2:19:12 op de Olympic distance.

image2

Bas van Rens 8e in Ironman Wisconsin.

HPC-triatleet Bas van Rens heeft afgelopen zondag 11 september een ongelooflijk knappe top-10 klassering behaald in de Ironman Wisconsin! In een tijd van 10:22:11 eindigde hij als achtste in zijn age group 45-49, na de snelste fietstijd in zijn leeftijdscategorie te hebben genoteerd.

image1

Podiumplaats voor Rutger Stottelaar

Zaterdag 10 september 2016 behaalde Rutger Stottelaar de 3e plaats bij de Heren -40 tijdens de kwart triathlon in Apeldoorn. Hij eindigde in 2:14:10, op nog geen halve minuut van de nummer twee.

 image1-2

Jeroen van Zaalen volbrengt Challenge Almere Triathlon

Op 10 september volbracht Jeroen van Zaalen zijn eerste hele triathlon. Na 12:51:27 kwam hij in Almere over de finish. Gefeliciteerd, Jeroen! Diezelfde dag finishten Rob van Eldik (5:52:35) en Martijn de Jong (5:26:34) in Almere op de halve afstand. Goed gedaan, mannen!!

unnamed